Skip to content

Vouwgordijn modellen

Protectsun in Amsterdam biedt u vier  type vouwgordijnen, roman blinds en austrian shades.
-model zonder baleinen
-model met baleinen aan de voorzijde van de stof
-model met baleinen aan de achterzijde van de stof
-het Top Down Bottom Up vouwgordijn.

Bediening van de vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen worden uitgevoerd met verschillende soorten bedieningen.Is afhankelijk van vouwgordijn type en fabrikant.
Met ketting, met trekkoord, kindvriendelijke SmartCord® of motor met afstandbediening.Handig is de motor met oplaadbare accu.

Meet- en montage service

Onze nette vakmensen hebben ruime ervaring met alle soorten vouwgordijnen, gordijnen en vitrages. Wij komen bij u thuis en kantoor uw vouwgordijnen inmeten en monteren.
Heeft u in onze showroom Protectsun aan de Bos en Lommerweg 152 te Amsterdam West een keuze gemaakt, komen wij op afspraak naar u toe.
Wij nemen de gekozen stofstalen mee, en gaan in overleg met u de maten inmeten en geven daarbij aanvullend advies. We maken een opdracht bon en controleren deze samen met u. Aangezien al onze raambekledingen maatwerk zijn en dus speciaal voor u gemaakt worden, vragen wij een aanbetaling. Na korte levertijd komen wij weer naar u toe en gaan uw vouwgordijn of roman blind netjes monteren.

Gemotoriseerde bediening

Uw vouwgordijn elektrisch bedienen met een motor en afstandbediening is mogelijk.
Keuze uit twee opties, de accumotor en een 230 Volt bedrade motor. Voor de oplaadbare accumotor hoeft u geen stroomdraden aan te leggen.
Met de oplaad adapter hoeft u slechts een paar keer per jaar de batterijmotor op te laden.Dit opladen is te vergelijken zoals u uw mobiele telefoon oplaad, simpel dus.
De bedrade 230 Volt motor is een krachtige oplossing die grotere vouwgordijnen kan aansturen.Daarvoor moeten wel stroomdraden worden aangelegd. 

We komen naar u toe

Heeft u bij Protectsun een keuze gemaakt en gaat u een vouwgordijn of andere raambekleding bestelling plaatsen, dan komen wij naar u toe.Onze klanten wonen in Amsterdam, maar ook daarbuiten.

Wij bezoeken onze klanten in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, IJburg, Muiderberg, Ouderkerk aan de Amstel, Vinkeveen, Weesp, Badhoevedorp, Hoofddorp, Naarden, Hilversum, Het Gooi, Zaandam en meer… staat uw woonplaats er niet bij, vraagt u het ons.

Bent u op zoek naar traditionele overgordijnen, inbetween
en vitrage met rails aan het plafond?
Daar hebben wij een speciale gordijnen website voor gemaakt www.gordijnen-vitrage.nl